Политика конфиденциальности

Останнє оновлення: 25 лютого 2021 р.

  1. Загальна інформація

Ця політика конфіденційності застосовується до інформації, яка може бути зібрана на вебсайті: www.book2022.com.ua. Реєструючись на ресурсі, Ви приймаєте умови, описані у цій Політиці конфіденційності та надаєте нам повну і достовірну інформацію про Вас.

Політика конфіденційності пояснює правила збору, використання і поширення інформації, яку Ви передаєте на ресурс. Користувач має всі права щодо захисту персональних даних згідно з положеннями чинного законодавства України, зокрема, Закону України «Про захист персональних даних».

  1. Збір та використання даних

Ми збираємо та зберігаємо тільки ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем.

Персональні дані можуть використовуватися у наступних цілях:

  • надання послуг користувачеві;
  • ідентифікація користувача;
  • взаємодія з користувачем;
  • надсилання користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів;
  • проведення статистичних та інших досліджень;
  • моніторинг операцій користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій.

Ми запрошуємо особисту інформацію, яку Ви добровільно надаєте при замовленні товарів, послуг, реєстрації на ресурсі, спілкуванні з нами за допомогою звичайної/електронної пошти або по телефону.

Ми збираємо, обробляє і зберігає такі дані:

  • ваше прізвище, ім'я, по батькові;
  • поштову та електронну адресу;
  • номер телефону;
  • хронологію замовлень;
  • ваші скарги відносно наших товарів, послуг або обслуговування;
  • ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
  • список товарів або послуг, які були запропоновані Вам під час рекламних кампаній.

Дана інформація збирається та використовується нами за Вашою згодою відповідно до чинного законодавства України. Інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформацію зібрали згідно з положеннями даної Політики конфіденційності.

Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу ресурсу своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих ресурсом відповідно до них зобов'язань із замовлення товару або послуги, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається при оформленні замовлення. Ресурс не несе відповідальності за відомості, які були надані користувачем на ресурсі в загальнодоступній формі.

  1. Файли cookie, інформація про відвідування

Коли ви заходите на ресурс, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість надаваних послуг: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Ми також використовує файли cookie в рекламних службах, а також здійснюємо їх передачу, в тому числі транскордонну.

При доступі до ресурсу через браузер, додаток або інший клієнт наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали серверу можуть містити таку інформацію, як IP-адресу, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.

  1. Інші сайти

Дана політика конфіденційності стосується тільки ресурсу. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого ресурсу або на які ведуть посилання з нашого ресурсу. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп’ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

  1. Інформаційні розсилки

При реєстрації на ресурсі ви можете погодитися або відмовитися отримувати від нас розсилки рекламно-інформаційного характеру. Ви можете відмовитися від розсилки будь-коли, якщо перейдете за відповідним посиланням у листі або напишете у службу підтримки.

Зібрана інформація може бути використана у наступних цілях:

Постачання, підтримка, забезпечення захисту та удосконалення ресурсу, а також для розробки нових служб. Для захисту прав і власності ресурсу і наших користувачів. Перед використанням інформації в інших цілях, крім тих, що були зазначені при її зборі, ми питатимемо у вас дозвіл.

Ресурс обробляє особисту інформацію на своїх серверах в різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

  1. Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов'язані з ресурсом, крім таких випадків:

  • користувач дав на це свою згоду;
  • ми надаємо відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, які не пов'язані з ресурсом, якщо ви надали на це згоду;
  • ми надаємо персональні дані на обробку нашим дочірнім компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам у відповідності з нашими інструкціями, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки;
  • на вимогу законодавства;
  • у нас є достатньо підстав вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідні з метою:
  • дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органів;
  • дотримання чинних умов продажу товарів та надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень;
  • виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок;
  • захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки ресурсу, її користувачам або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

Якщо ресурс візьме участь у злитті, придбанні або будь-якій іншій формі продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо збереження конфіденційності будь-якої особистої інформації, яка може бути залучена в цю угоду.

  1. Захист інформації

Ресурс здійснює належний захист персональних та інших даних відповідно до діючого законодавства, приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи щодо захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

  1. Зміна персональних даних

Користувач може будь-коли змінити (оновити, доповнити) персональні дані в Особистому кабінеті.

Користувач будь-коли має право видалити персональні дані власноруч або шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу ресурсу

Користувач гарантує, що всі персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.

  1. Дотримання вимог

Дана Політика конфіденційності відображає основні принципи використання інформації компанією. Здійснюючи доступ на ресурс, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи компанії свою особисту інформацію, Ви висловлюєте свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами, просимо не надавати свою особисту інформацію.

Ми регулярно перевіряємо дотримання даної Політики конфіденційності.

Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком звернутися до користувача, що відправив скаргу з приводу його претензій або побоювань. Ми будемо співпрацювати з відповідними регулюючими органами, включаючи місцевих представників влади, що відповідають за захист даних, для вирішення питань передачі особистих даних, які неможливо вирішити між ресурсом і приватною особою.

  1. Зміна політики конфіденційності

Ресурс має право вносити зміни і доповнення до даної політики конфіденційності. Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.